Ženske jakne za jedrenje

ELITE Offshore model

Model izrađen da bi prkosio najgorim mogućim vremenskim uvjetima za jedrenje na otvorenom moru – najlakša i najprozračnija jakna ikad izrađena, bez kompromisa. Elite model dobitnik je prestižne svjetske nagrade za najbolju inovaciju 2015. godine. Preformanse i udobnost glavni su prioriteti HL brenda i ovaj model je dosad njihov najveći uspjeh. 30% lakši materijal i 20% prozračniji, vrhunac je inovacijske tehnologije u izradi jedriličarske opreme koji prednjači ispred svih postojećih na tržištu. Izdržljivost materijala, kao ni vodonepropusnost i dalje ne dolaze u pitanje kada je Henri Lloyd u pitanju. Dizajn prati liniju ženskog tijela, a boje u ponudi i nazivom i nijansom udovoljiti će svakom ženskom oku.

JAKNA ZA JEDRENJE

Freedom model

Najnoviji model ženskih jakni za jedrenje Henri Lloyd Freedom stižu na tržište u ožujku 2016. g. Odličan izbor za priobalno jedrenje, kao i za jedrenje na otvorenom moru. Izrađena od vrhunskog TP2 materijala Freedom jakna osmišljena je i dizajnirana do najsitnijih detalja koji će vam omogučiti najviši stupanj zaštite od vode i vjetra, a dopustiti da vam tijelo uslijed napora nesmetano diše. Optivison kapuljača omogućava odličan periferan pregled situacije na brodu, a u kombinaciji sa visokim ovratnikom u potpunosti štiti vaše lice. Reflektirajuće površine na ovom modelu posljednji su doseg tehnologije koji iz dnevnog svjetla upijaju UV zrake, pohranjuju energiju i zatim u mraku svijetle kako bi vam pružili sigurnost tijekom noći.

HENRI LLOYD 2016

Inshore model

Model jakne za jedrenjedizajnirane za priobalno jedrenje prema visokim Henri Lloyd standardima udobnosti i kvalitete. Izrađena je od laganog materijala i dolazi u nekoliko različitih kombinacija boja. Nehrđajući patent zatvarači, kapuljača koja se može složiti u džep na ovratniku, 100% nepropusna na vodu i vjetar, sa detaljima koji reflektiraju svjetlost za bolju vidljvost u slučaju oluje. U Henri Lloydu misle na sve tipove jedriličarki.

© mare.com.hr 2015